Izlet na dlani

UGODNO! Povratna letalska karta in 7 nočitev na Tenerifih (letalo + apartma 3*) že za 224 eur!

Tenerife je največji in najbolj gosto poseljen izmed sedmih Kanarskih otokov. Na otoku se nahaja tudi najvišja točka Španije, 3.718 m visok ognjenik El Teide, ki je uvrščen na seznam svetovne dediščine. Ognjenik je tudi tretji najvišji ognjenik na svetu ter najvišji v Atlantskem oceanu. Otok je priljubljena točka profesionalnih in rekreativnih kolesarjev, saj zaradi svoje razgibanosti nudi odličen trening. Privoščite si oddih v sproščenem okolju, odlični klimi, okusnih jedeh in lepih plažah! Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v juniju (termin 04.- 11.06.2015) za dve osebi na kanarskem otoku Tenerife..

Povratne letalske karte vam omogoča letalska družba Ryanair z odhodom iz Bologne (v ceno je ni vključen tudi kos check).

Na otoku Tenerife je na voljo 7 nočitev (za termin 04.- 11.06.2015) v dobro ocenjenem apartmaju s 3* Apartamentos Alta.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (app 3* + povratne letalske povezave) na Kanarskih otokih tako znaša od 446 eur (oz. 224 eur na osebo).

Podatki o hotelu:
tener-app

Rezervacijo za izbrani termin (04. – 11.6.2015) lahko izberete tukaj (ita. povezava expedia.it)
Rezervacijo za izbrani termin (04. – 11.6.2015) lahko izberete tukaj (nem. povezava expedia.de)

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Tenerife lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

3 komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.