Izlet na dlani

UGODNO! Povratna letalska karta in 9 nočitev v Dominikanski republiki (letalo + hotel 3*) že za 537 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 9 dnevnega dopusta (termin 16.11 – 25.11.2015) za dve osebi v Dominikanski Republiki. Ugodne letalske karte vam omogočata letalski družbi Delta in Alitalia z odhodom iz Milana, kjer je povratna letalska povezava na voljo, že za 357 eur na osebo (v ceno je všteta prtljaga).

V Dominikanski Republiki je na voljo 8 nočitev za dve osebi v hotelu 3* Casa Conde Hotel Boutique že od 361 eur.

Skupna cena celotnega paketa 9 dnevnega dopusta za dve osebi ( letalo + hotel) v Dominikanski Republiki tako znaša 1057 eur (oz. 537 eur na osebo).

Podatki o hotelu in ONLINE rezervacija (klik na spodnjo povezavo in vnos termina, sledi izbor tipa nočitve- slika spodaj ter nadaljnji postopek rezervacije do plačila):
Rezervacija v Casa Conde Hotel Boutique za 9 nočitev za dve osebi že od 361 eur na povezavi tukaj
domin_hotel
Letalska povezava v Dominikansko republiko:
lin-sdq

Rezervacija letalskih vozovnic je mogoča preko spodnjih povezav:
Milano (LIN) – Santo Domingo (SDQ) – Milano (LIN) že za 357 eur (ang. skyscanner)

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Milana vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Dominikansko republiko lahko naročite tukaj.

VIZUM:Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.

Slepi Potnik

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.