Izlet na dlani

UGODNO! Povratna letalska karta na rajski otok Cozumel že od 442 eur!

Ste za rajske počitnice v času zime, ko so pri nas temperature že pod 0 stopinjami, vi pa se boste sončili na plažah, kjer so povprečne temperature malo pod 30 stopinjami? Ne sliši se slabo, kajne. Za vas smo pripravili ponudbo ugodnih letalskih kart na mehiški otok Conzumel, ki se nahaja v Karibskem morju in je streljaj stran od Cancuna. Letalska družba Delta Airlines vam ponuja ugodne letalske karte iz Munchna na Conzumel (Mehika), že od 442 eur na osebo.
V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Delta Airlines.

Obdobje potovanja: od 1.novembra do 16.decembra in od 6.januarja do 22.marca 2016
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer letalskih povezav iz Munchna na Conzumel:
muc-czm

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko KLIKA na spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Munchen (MUC) – Conzumel (CZM) – Munchen (MUC), že za 448 eur (ang. povezava skyscanner.com)
Munchen (MUC) – Conzumel (CZM) – Munchen (MUC), že za 442 eur (ang. povezava vayama.ie)

NE ZAMUDITE:
do 30. aprila 2015 je na voljo POPUST na sklenitev letnega zdravstvenega zavarovanja za tujino (NLB Vita tujina Multitrip zavarovanje). Na voljo je popust v višini: 15 eur na individualno Multitrip zavarovanje in 30 eur na družinsko Multitrip zavarovanje. Več o NLB Vita zdravstvenih zavarovanjih z asistenco v tujini na povezavi tukaj (klik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

POZOR:
Zaradi postanka v Atlanti (ZDA) je potrebno pridobiti elektronsko vizo. Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Cancun lahko naročite tukaj.
VIZUM:Imetniki navadnih potnih listov vizuma ne potrebujejo kot turisti do 3 mesecev.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.