Izlet na dlani

V Ljubljani se v tem tednu odvijajo Sejmi okusov

V Ljubljani na Gospodarskem razstavišču se v tem tednu (sre 27.01.- sob 30.01.2016) odvijajo 10. jubilejni Sejmi Okusov.  V okviru teh se letos predstavlja Gast expo, Mednarodni sejem sladoleda in hkrati tudi Sejem Alpe-Adria Turizem in prosti čas.  Obseg in program spremljajočih strokovnih prireditev je z združitvijo navedenih sejmov tako večji, pestrejši in kar je najpomembnejše – kvalitetnejši.

Razstavni program predstavlja sledeča področja:
HRANA
PIJAČA
VINO
SLADOLED
SLAŠČIČARSTVO, PEKARSTVO, TESTENINE IN PICE
SLOW FOOD & FAST FOOD
KAVA & ČAJ in ostali NAPITKI
CATERING
OPREMA in STROJI ZA HOTELE, RESTAVRACIJE in OSTALE GOSTINSKE OBJEKTE
EMBALAŽA in OSTALA NUJNA OPREMA
MANAGEMENT in KOMUNIKACIJA
STORITVE, TRGOVINA, LITERATURA in OSTALE DEJAVNOSTI

Tudi letos vas bodo tako domači kot tudi tuji razstavljalci pričakali z bogatim razstavnim programom, tehnološkimi in drugimi novostmi ter raznovrstnimi degustacijami in drugimi oblikami promocij oz. prezentacij. Na sejmu potekajo številne degustacije, kjer bo predstavljena bogata in kakovostna ponudba tudi sladoleda.

Urnik sejmišča: od srede do vključno sobote od 10.00-19.00. Cene vstopnic se gibljejo od 3,5 eur pa do 15 eur za družinsko.

Strokovni program dogodkov Sejmov okusov lahko spremljate na povezavi tukaj (klik na povezavo), informacije za obiskovalce pa na povezavi tukaj.

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.