Izlet na dlani

V nedeljo 17. aprila…21. tradicionalni pohod ob ponoru reke Reke

V nedeljo 17. 04. 2016 bo potekal 21. tradicionalni pohod ob ponoru reke Reke. Označena pohodna pot vodi mimo udornih dolin, skozi del kraškega podzemlja Škocjanskih jam, ob strugi reke Reke do gradu Školj, čaja v vasi Brežec in zgodovinskih fresk v cerkvici Svete Helene na Gradišču. Vse to in še več pa se bo zaključilo ob zabavi z glasbo in užitkih, ki jih nudijo kraške dobrote.

Start pohoda, ki je dolg okvirno 11 km in traja 3,5 ure bo od 8. do 12. ure v Matavunu (pri Škocjanskih jamah).  Parkirišče za avtomobile je v sredini vasi in pred sprejemnim centrom.  Pohodniki bodo na pohodu sledili oznakam na poti, saj pot ne bo imela vodnika. Gre za lahko do srednje težko pot primerno za vse starostne skupine (otroke naj spremljajo starši).

Štartnina pohoda je 2€ za odrasle in 1€ za otroke. Za to ceno pohodnike zavarujejo in dvakrat postrežejo s čajem.

Informacije: 041 811 634; [email protected]

Več o dogodku na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.