Izlet na dlani

V prihodnjem tednu…Sejem Natour Alpe-Adria

 Od srede 01. do sobote 04. februarja 2017 se bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani ponovno odvijal Sejem Natour Alpe-Adria. Gre za sejem za ljubitelje aktivnega preživljanja prostega časa.

Natour Alpe-Adria je osrednja turistična sejemska prireditev v Sloveniji, ki se je lani specializirala v ponudbo zelenega, aktivnega turizma z butično poslovno borzo Natour. Na sejmu Natour Alpe-Adria se bo predstavilo prek 330 turističnih ponudnikov iz Slovenije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Srbije, Makedonije, Italije, Albanije, Avstrije, Madžarske, Češke, Slovaške, Nepala, Indije, Jordanije in Tunizije.

Aktivni oddih v naravi bodo predstavili mnogi akterji pri nas, kot so Ribiška zveza Slovenije, Kajakaška zveza Slovenije, Združenje slovenskih turističnih kmetij, Planinska zveza Slovenije, Zavod za gozdove Slovenije, Pohodništvo in kolesarjenje GIZ in, seveda, Slovenska turistična organizacija, Turistična zveza Slovenije z mnogimi lokalnimi skupnostmi in društvi, Turizem Ljubljana ter številni ponudniki drugih športnih aktivnosti – Fitnes zveza Slovenije, Športna unija Slovenije ter v posebnem sklopu športa Aktivni in fit. Sejem tudi letos ponuja aktivnosti za vso družino. Na zunanjih ploščadih se bo mogoče vse dni preizkusiti na plezalni steni – stolpu Planinske zveze Slovenije, s t.i. zipeline se spustiti z ene strani na drugo, za najmlajše pa bo na voljo otroška skakalnica v organizaciji Francija Petka.
Sejemsko dogajanje na razstavnih prostorih spremlja bogat obsejemski program.

Več o sejmu, cene vstopnic in ostale informacije na povezavi tukaj. Progam je dostopen tukaj.

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.