Izlet na dlani

V soboto se v Ljubljani prične Festival Bobri

Festival Bobri bo potekal med soboto 21.1. in sredo 8.2.2017, je pripravljen tako, da so dopoldanske aktivnosti namenjene organiziranim obiskom vzgojno – izobraževalnih ustanov, popoldanske in v času vikenda pa družinskim obiskom.

Festival Bobri vključuje vsa področja umetnosti: ogrodje festivala so kakovostne gledališke, glasbene in plesne predstave, filmske projekcije v mestnem art kinu, dogodki v vseh enotah Mestne knjižnice Ljubljana, muzejski in galerijski dogodki (delavnice, vodstva) in delavnice z ostalih področij kulture in umetnosti (arhitektura, oblikovanje, kulturna dediščina, raziskovanje mesta).Pomemben del festivalskih dogodkov so nagovori obiskovalcev in pedagoška ter knjižna gradiva, ki omogočajo podrobnejšo seznanitev z vsebino.
Za vse gledališke, plesne in glasbene prireditve ter filme, ki bodo potekali med tednom v popoldanskih terminih ter med vikendi so se brezplačne vstopnice sicer delile že preteklo soboto, vendar je za določene dogodke še vedno nekaj na voljo.
V Prodajni galeriji Smg na Trgu francoske revolucije 5 (014253312) jih je na voljo še nekaj za sledeče prireditve: Film Bučko (otvoritev Bobrov, Kinobalonova premiera, 21. 1.), multimedijska predstava The killer in me is the killer in you, my love (22. 1.), glasbena predstava, (P)osvojimo pesem drugega naroda (29. in 30.1.), plesna predstava Daj mi gib (1. 2.), film Jakec naroči bratca (4. 2. ), koncert Sonce in sončice po vsem svetu (6. 2.), ter bralne urice v knjižnicah…
Več o dogodku na povezavi tukaj.

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.