Izlet na dlani

Valencia v maju (1 teden) samo za 163 eur na osebo (letalo + 3*hotel)

Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo tedenskih počitnic v maju (termin pon 11.- pon 18.05.2015) za dve osebi v španskem obmorskem mestu Valencia, kjer je doma okusna paella. V deželi sieste in prijaznih ljudi se boste v enem tednu zagotovo odpočili in se domov vrnili polni energije. Obiski zgodovinske tržnice Mercado Central, največjega akvarija v Evropi L’Oceanogràfic, srednjeveškega centra mesta, promenade, pitje kavice na plaži in občudovanje drugih zanimivosti, vam bo zagotovo zapolnilo vaš urnik. Dobro je tudi vedeti, da v mesecu maju termometer kaže že 20 stopinj, zato se boste lahko razvajali v kratkih rokavih.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trsta, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za ugodnih 62 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Valenciji je na voljo 7 nočitvev (za termin 11.-18.05.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*NH Abashiri, kjer je cena za dve osebi že neverjetnih 203 eur ali v 4*Solvasa Valencia, kjer je cena za dve osebi že za 259 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitve (hotel 3*+ letalo) v Valenicji tako znaša od 327 eur (oz.163 eur/osebo).
Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitve (hotel 4*+ letalo) v Valenicji tako znaša od 383 eur (oz.191 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– Rezervacija hotela s 3*NH Abashiri za dve osebi (7 nočitev) za 203 eur na povezavi tukaj

valenciahotel3

– Rezervacija hotela s 4*Solvasa Valencia za dve osebi (7 nočitev) za 259 eur na povezavi tukaj

valenciahotel4
Rezervacija letov v Valencijo preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Trst – Valencia – Trst, že za 62 eur na osebo (termin 11 – 18.05.2015)

ryivalencia

 

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Bukarešto lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.