Izlet na dlani

VAU! Povratna letalska karta in 4 nočitve v Stockholmu (letalo + hotel 3* + zajtrk) že od 145 eur na osebo!

Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v aprilu (termin sre 15.- ned 19.04.2015) za dve osebi v skandinavskem biseru Stockholmu. Središče mesta leži na neštetih otočkih jezera Mälaren, od tod tudi ime Mesto na vodi oz. severne Benetke. V deželi prijaznih ljudi boste zagotovo doživeli dopust, ki vam bo narisal nasmeh na obraz. Kavica na obrežju z dobrim razgledom, obisk Vasa muzeja, sprehod po starem delu mesta so le eni izmed predlogov, ki jih lahko uresničite ob obisku Švedske prestolnice. Stockholm čaka na vas!

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk (Treviso), kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 45 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Stockholmu so na voljo 4 nočitve (za termin 15.-19.04.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Connect Hotel Stockholm, kjer je cena za dve osebi že 200 eur, vključno z zajtrkom!

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 3*+ zajtrk + letalo) v Stockholmu tako znaša od 290 eur (oz.145 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– Rezervacija hotela s 4*The Plaza Hotel Tallaght za dve osebi (4 nočitve) za 199 eur na povezavi tukaj

stockhhotel

Rezervacija letov v Stockholm preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Benetke – Stockholm – Benetke, že za 65 eur na osebo (termin 15 – 19.04.2015)

ryanstock

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Bukarešto lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.