Izlet na dlani

VEČNO MESTO! Povratna letalska karta in 3 nočitve v centru Rimu (letalo + B&B + zajtrk) že za 136 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v aprilu (termin ned 03.04.- sre 06.04.2016) za dve osebi v Rimu.

Povratne letalske karte vam omogoča letalska družba Eurowings z odhodom iz Dunaja že za 62 eur (v ceno je vključena tudi check in prtljaga).

V Rimu so na voljo 3 nočitve (za termin 03.04.- 06.04.2016) v zelo dobro ocenjenem B&B Laterano Guest House, kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že od 148 eur. Oceno na TripAdviserju si lahko ogledate TUKAJ.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel + zajtrk + povratne letalske povezave) v Rimu tako znaša od 272 eur (oz. 136 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija B&B Laterano Guest House za dve osebi (3 nočitve) za 148 eur na povezavi tukaj
rimh

Rezervacija letov v Rim preko spodnje povezave (po kliku na povezavo se vam odpre predlagana letalska karta in različni ponudniki, nato sledite postopku rezervacije):
Dunaj – Rim – Dunaj, že za 62 eur na osebo (termin 03.04 – 06.04.2016)
riml

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Rim lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.