Izlet na dlani

VEČNO MESTO! Povratna letalska karta in 3 nočitve v Rimu (letalo + hotel z zajtrkom) že od 199 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v decembru (termin sob 12.12.- tor 15.12.2015) za dve osebi v Rimu.

Povratne letalske karte vam omogoča letalska družba Alitalia z odhodom iz Benetk že za 109 eur (v ceno je vključena tudi check in prtljaga).

V Rimu so na voljo 3 nočitve (za termin 12.12.- 15.12.2015) v dobro ocenjenem hotelu Blackberry House, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 180 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel + povratne letalske povezave) v Rimu tako znaša od 398 eur (oz. 199 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– Rezervacija hotela Blackberry House za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 180 eur na povezavi tukaj
fco-hotel

Rezervacija letov v Rim preko spodnje povezave (po kliku na povezavo se vam odpre predlagana letalska karta in različni ponudniki, nato sledite postopku rezervacije):
Benetke – Rim – Benetke, že za 109 eur na osebo (termin 12.12 – 15.12.2015)
vce-fco

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Rim lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.