Izlet na dlani

VEČNO MESTO! Povratna letalska karta iz Dunaja in 3 nočitve v centru Rima (letalo + B&B) že za 138 eur

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v januarju (termin pon 11.01.- čet 15.01.2016) za dve osebi v Rimu.

Povratne letalske karte vam omogoča letalska družba Austrian Airlines z odhodom iz Dunaja že za 85 eur (v ceno je vključena tudi check in prtljaga).

V Rimu so na voljo 3 nočitve (za termin 11.01.- 14.01.2016) v odlično ocenjenem B&B s 3* Hotel Sleeping Beauty Rome, kjer je cena za dve osebi že od 106 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel + povratne letalske povezave) v Rimu tako znaša od 276 eur (oz. 138 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija B&B Hotel Sleeping Beauty Rome za dve osebi (3 nočitve) za 106 eur na povezavi tukaj
rh

Rezervacija letov v Rim preko spodnje povezave (po kliku na povezavo se vam odpre predlagana letalska karta in različni ponudniki, nato sledite postopku rezervacije):
Dunaj – Rim – Dunaj, že za 85 eur na osebo (termin 11.01 – 14.01.2016)
rl

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Rim lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.