Izlet na dlani

Velika Britanija ponuja novo atrakcijo – Lemoga

Dandanes je po svetu ogromno hotelov, ki želijo s svojimi posebnostmi privabiti čim več obiskovalcev. Eden izmed takih hotelov, je Giraffe Manor v Afriki. Posebne gostje tega hotela so žirafe, ki se prosto sprehajajo po vrtu okoli graščine. Gostje hotela lahko vsako jutro zajtrkujejo skupaj z žirafami. Kako to poteka, pa si poglejte v videu.

Nova atrakcija v Veliki Britaniji pa je joga z lemurji oz. »Lemoga«. Takšno jogo lahko prakticirate, če rezervirate nastanitev v hotelu in SPAju Armathwaite Hall, ki je lociran zraven mesta Keswick.
Eden izmed njihovih najbolje prodajanih wellness programov, se imenuje Meet the wildlife. Gre za program, ki združuje sproščanje v naravi skupaj z živalmi. Živali, ki so vključene v program so alpake in surikate, sedaj pa po novem še lemurji.
V hotelu so pojasnili zakaj so izbrali ravno lemurje. Takšna odločitev je padla, ker imajo lemurji izredno prijateljsko in socialno osebnost. Radi so v družbi ljudi in posledično so čudoviti za vzbujanje smeha, dobre volje pri ljudeh, predvsem pa popestrijo jogo.
Carolyn Graves, lastnik hotela pravi, da želijo z živalmi doseči to, da se ljudje sprostijo od vsakodnevnega stresa, ki ga doživljajo v službi, ali zaradi bivanja v mestu.

Hotel stoji na posesti, ki se razteza na 160 hektarjih. Imajo svoj privatni gozd ob obrobju jezera Bassenthwaite. Osebna Joga z lemurji je na voljo v divjem parku Lake Districta, ki je v lasti hotela.

Prispevek povzet po: Independent
Vir fotografije: Pixabay

Patricija Kragelj

Patricija Kragelj

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.