Izlet na dlani

VELIKA BRITANIJA! Povratna letalska karta in 4 nočitve v Leedsu (letalo + hotel) že za 170 eur (čas krompirjevih počitnic)!

Vsi ljubitelji športa boste ob imenu Leeds zagotovo pomislili na kultni nogometni klub, ki je v preteklosti krojil vrh angleškega in evropskega nogometa. Mesto Leeds je včasih slovilo predvsem po bogati industriji, danes pa je kulturno in finančno središče, ki ima kar nekaj znamenitosti kot so: cerkev Leeds Parish,samostan Kirkstall, cerkev St John’s, mestna hiša Yeadon. Posebnost mesta pa so tudi urejeni parki: park Roundhay, park Golden Acre, Canal Gardens.

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v oktobru (sob 24.10.- sre 28.10.2015) za dve osebi v angleškem mestu Leeds. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 40 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Leedsu so na voljo 4 nočitve (za termin 24.10.-28.10.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 2*Discovery Inn Leeds kjer je cena za dve osebi že od 259 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel + letalo) v Leedsu tako znaša od 339 eur (oz. 170 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2*Discovery Inn Leeds za dve osebi (4 nočitve) za 259 eur na povezavi tukaj
lh

Rezervacija letov v Leeds preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na spodnji sliki):
Benetke-Leeds-Benetke, že za 40 eur na osebo (termin 24.10- 28.10.2015)
ll

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:Hotelscombined, Airbnb (18 eur popusta) ali Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 18 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Anglijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.