Izlet na dlani

VESELI DECEMBER! Povratna letalska karta iz Benetk in 3 nočitve v centru Barcelone (letalo + hotel 3*) že za norih 89 eur!!!

Naj vas katalonsko sonce in temperament grejeta tudi v zimskih dneh! Preverite, če je Sagrada Familia že končana, občudujte vrtove v čudovitem Park de Guell in ne pozabite popiti kozarec dobre sangrije na katalonski večerji. Uživajte v decembrskih čarih obsijane Barcelone. Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo – 3 dnevnih počitnic v decembru (pon 14.12.- čet 17.12.2015) za dve osebi v Barceloni.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 45 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Barceloni so na voljo 3 nočitve (za termin 14.12. – 17.12.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu v centru mesta s 3*Travelodge Barcelona Poblenou, kjer je cena za dve osebi že od 89 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel + letalo) v Barceloni tako znaša od 179 eur (oz. 89,5 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Travelodge Barcelona Poblenou za dve osebi (3 nočitve) za 89 eur na povezavi tukaj
bh

Rezervacija letov v Barcelono preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Benetke -Barcelona-Benetke, že za 45 eur na osebo (termin 14.12- 17.12.2015)
bl

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (23 EUR popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti .Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Barcelono lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.