Izlet na dlani

VINO IN MORJE! Povratna letalska karta in 7 nočitev na otoku Sardinija – Alghero (letalo + apartma) že za 171 eur!

Če spadate med tiste vrste dopustnikov, ki počakajo, da poletni vrvež in vročina izginejo in se na pot podate v mesecu septembru, potem je tu priložnost za vas! Otok Sardinija velja za zelo priljubljeno in zaželjeno poletno destinacijo. Zakaj se ne bi razvajali na dolgih peščenih plažah, čudovitih sončnih zahodih, okusni hrani in odkrivanju skritih kotičkov tega atraktivnega otoka. Tokrat pa smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic (termin tor 15.9. – tor 22.9.2015) na atraktivni Sardiniji v lepem obmorskem mestu Alghero, ki lahko služi kot odlično izhodišče, za raziskovanje zahodnega dela otoka.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za ugodnih 59 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Sardiniji je na voljo 7 nočitvev (za termin 15.09.-22.09.2015) v dobro ocenjenem apartmaju Alghero 4u, kjer je cena za dve osebi že ugodnih 224 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel + letalo) na Sardiniji tako znaša od 342 eur (oz.171 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija apartmaja Alghero 4u (7 nočitev) za 224 eur na povezavi tukaj

alghot

Rezervacija letov v Benetke preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Benetke – Alghero – Benetke, že za 59 eur na osebo (termin 15.9. – 22.9.2015)
alglet

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Sardinijo lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.