Izlet na dlani

VINSKA DEŽELA! Povratna letalska karta in 4 nočitve v prestolnici Moldavije (letalo + hotel 3* + zajtrk), že za 141 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v mesecu oktobru (termin tor 13.10.- sob 17.10.2015) za dve osebi v pestolnici Moldavije (Kišinjov).

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizzair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 90 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).

V Kišnjovu so na voljo 4 nočitve (za termin 13.10.-17.10.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3* Ezio Palace, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom  že od 102 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 3* z zajtrkom + letalo) v Moldaviji tako znaša od 282 eur (oz. 141 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Ezio Palace za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 102 eur na povezavi tukaj
moldav2

Rezervacija letov v Moldavijo preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Treviso – Chiesneu – Treviso, že za 90 eur na osebo (termin 13.10 – 17.10.2015)
moldav1

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 23 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Moldavijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.