Izlet na dlani

VINSKA DEŽELA! Povratna letalska karta iz Benetk v Moldavijo (letalo + hotel) že za 156 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v mesecu novembru (termin sob 21.11.- tor 24.11.2015) za dve osebi v pestolnici Moldavije (Kišinjov).

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizzair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 100 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).

V Kišnjovu so na voljo 3 nočitve (za termin 21.11.-24.11.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 4*Business & Spa Hotel Olsi, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 112 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 3* + letalo) v Moldaviji tako znaša od 312 eur (oz. 156 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4*Business & Spa Hotel Olsiza dve osebi (3 nočitve) za 112 eur na povezavi tukaj
molh

Rezervacija letov v Moldavijo preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Treviso – Chiesneu – Treviso, že za 90 eur na osebo (termin 21.11. – 24.11.2015)
moll

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Moldavijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.