Izlet na dlani

VROČEEE! Povratna letalska karta iz Trsta in 4 nočitve v Valenciji (letalo + hotel 3*) za odličnih 106 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v oktobru (pon 19.10.- pet 23.10.2015) za dve osebi v Valenciji. Zaradi ugodne lege in klime, je oktobrski oddih v obmorski Valenciji, kot naročen za vse, ki bi radi obdržali morske občutke v jeseni.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trsta, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 51 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Valenciji so na voljo 4 nočitve (za termin 19.10. – .23.10.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3* SH Abashiri, kjer je cena za dve osebi že od 112 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel + letalo) v Valenciji tako znaša od 214 eur (oz. 107 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* SH Abashiri za dve osebi (4 nočitve) za 112 eur na povezavi tukaj
valenciahot

Rezervacija letov v Valencijo preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Trst – Valencija – Trst, že za 51 eur na osebo (termin 19.10- 23.10.2015)
valencialet

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trsta vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 10 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Španijo lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.