Izlet na dlani

VROČI KANARCI! Povratna letalska karta in 7 nočitev na otoku LANZAROTE (letalo + hotel) že za 169 eur!

Odlična priložnost za decembrski pobeg na Kanarske otoke. Ognjeni otok Lanzarote, kot mu pravijo zaradi njegovega vulkanskega nastanka, s svojo slikovito, z lavo in s peskom prežeto pokrajino ponuja številne možnosti za popoln odmik od napornega vsakdanjika. Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v decembru (termin 09.- 16.12.2015) za dve osebi na kanarskem otoku Lanzarote.

Povratne letalske karte vam omogoča letalska družba Ryanair z odhodom iz Milana (Bergamo) že za 85 eur!(v ceno ni vključen tudi kos check).

Na otoku Lanazrote je na voljo 7 nočitev (za termin 09.- 16.12.2015) v odlično ocenjenem apartmaju s 2* Oceano Apartments, kjer je cena za dve osebi že za 168 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (app 2* + povratne letalske povezave) na Kanarskih otokih tako znaša od 338 eur (oz. 169 eur na osebo).

Rezervacija apartmaja s 2* Oceano Apartments (termin 09.-16.12) že za 169 eur :

lanhot

Rezervacija letov v Lanzarote preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Milano -Lanzarote – Lanzarote, že za 85 eur na osebo (termin 09.12- 16.12.2015)
lanlet

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Lanzarote lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

1 komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.