Izlet na dlani

Vsem sledilcem Izlet na dlani…

Prišli so časi, ko se tudi člani Ekipe Izlet na dlani bolje počutimo v domačem okolju kot pa nekje v širnem svetu. Zaradi trenutne situacije razširjenosti koronavirusa, številnih odpovedi letov, zaprtja hotelskih in privatnih nastanitev in s tem povezanimi zapleti, smo tudi na naši strani začasno prenehali z objavami.

Ker pa kot strastni popotniki, še vedno sanjamo o raziskovanjih sveta v bližnji prihodnosti, bodo v prihodnjih tednih nastajale objave, za (upajmo) da bolj svetlo popotniško prihodnost. Skušali se bomo osredotočiti na objave za poletni čas za bolj bližnje destinacije (Slovenija, Hrvaška), za jesenski in zimski čas in konec koncev mogoče tudi za prihodnji pomladni čas, pa mogoče tudi kakšna bolj oddaljena destinacija. Vmes bomo skušali postreči tudi z novicami povezanimi s potovanji, seveda pozitivnimi.

Sedaj je lahko tudi pravi čas za okvirno načrtovanje potovanj in izletov za naprej, mirno prebiranje popotniških vodičev in spremljanje blogov/vlogov z vseh vaših sanjskih destinacij, ki bodo zagotovo lahko prišle na vrsto v prihodnjih letih in bodo tako lahko bolj skrbno načrtovane za obisk.

Ekipa Izlet na dlani vam trenutno želi predvsem obilo zdravja (#ostanidoma) in vas vabi k sanjarjenju o prihodnjih potovanjih.

P.S Če za trenutek odmislimo trenutno situacijo in si zamislite vašo najbolj sanjsko destinacijo, kje bi se znašli? Sami bi si z veseljem privoščili sprehod med cvetočimi češnjami na Japonskem. Pa vi?
Fotografije: Pixabay

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.