Izlet na dlani

WOW KANARCI! Povratna letalska karta in 5 nočitev na otoku GRAN CANARIA (letalo + hotel) že za 165 eur!

Kaj pravite na obisk Kanarskih otokov v času zimskih počitnic, ko se boste namesto smučanja učili surfanja? Gran Canaria razpolaga z osupljivo raznolikostjo pokrajine. Otok ima živo in vznemirjivo glavno mesto Las Palmas, ki ponuja pestro nočno življenje. Na otoku vam je na voljo tudi okvirno 500 plaž. Športni navdušenci bodo na tem otoku zadovoljni z obsežno mrežo kolesarskih poti, kot tudi s številnimi vodnimi aktivnostmi. Gran Canaria slovi tudi po pohodniških poteh, ki vodijo mimo jam, jezer in preko gora in razpolagajo z edinstveno floro in favno. Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v juniju (termin 29.11.- 04.12.2015) za dve osebi na Kanarskem otoku Gran Canaria.

Povratne letalske karte vam omogoča letalska družba Ryanair z odhodom iz Milana (Bergamo), kjer je cena za letalsko karto 93 eur (v ceno ni vključen tudi kos check).

Na otoku Gran Canaria je na voljo 7 nočitev (za termin 29.11.- 04.12.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 2*Hostal 7 Soles.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel + povratne letalske povezave) na Kanarskih otokih tako znaša od 331 eur (oz. 165 eur na osebo).

Rezervacija hotela s 2*Hostal 7 Soles :
granhot

Rezervacija letov na Tenerife preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Milano – Las Palmas – Milano, že za 93 eur na osebo
granlet

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Dunaja vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Gran Canario lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.