Izlet na dlani

ZANIMIVO! Ali prihaja na brniško letališče letalski prevoznik Flydubai?

Dobra novica za vse ljubitelje potovanj prihaja iz vrst letalskega prevoznika Flydubai, ki bo po poročanju spletne strani Exyuaviation.com v naslednjem mesecu objavil poletne letalske linije. Izmed potencialnih povezav se omenjajo linije z Ljubljano in Dubrovnikom. Zagotovo nameravajo pri Flydubai razširiti svojo mrežo letalskih povezav na območju Balkana, zato bi bili dobrodošlo da se državam na seznamu pridruži Slovenija.

Letalska družba v sodelovanju z Emirates poizkuša optimizirati mrežo letalskih destinacij. Za boljše pokrivanje poletov na območju bivše Jugoslavije imajo v mislih tudi kakšno začasno zamenjavo destinacij. V praksi to pomeni, da npr. v glavni sezoni, ko je povpraševanje za polete večje, lahko zamenjajo svoje letalo za večje letalo od Emirates in obratno velja za polete izven sezone, kjer zaradi manjšega povpraševanja bolj pridejo v poštev manjša letala od Flydubai družbe.

Držimo pesti, da se napovedi o prihodi družbe Flydubai v Ljubljano uresničijo. Original članek si lahko preberete TUKAJ.

 

 

Slepi Potnik

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.