Izlet na dlani

ZANIMIVO! Bomo kmalu v ZDA iz Evrope poleteli že za 10 eur na osebo?

Kar se je že nekaj časa špekuliralo in predvidevalo, zadnje čase vedno bolj pogosto omenjajo v Britanski medijih. Gre za novico, katero so mnogi čakali (verjetno je tudi enako število tistih, ki so se jo bali). Vodstvo nizko cenovnega prevoznika Ryanair je končno odobrila vzpostavitev nove čez oceanske (čez Atlantik) linije.

Mediji v Veliki Britaniji malo v šali, malo zares že poročajo o začetku “poletov za 10 €”. V tem je prav gotovo tudi nekaj resnice. Ryanair je uradno potrdil, da bodo na voljo promocijske cene letov za 10 € za novo letalsko povezavo, standardne cene letov pa se bodo verjetno začele pri ceni 99 eur, kar je še vedno izjemno ugodno.

Zanimivo pri vsej zgodbi je, da so prav tako izjavili, da bodo verjetno polovico vseh teh letov zasedali sedeži višjih standardov. Mar to pomeni da bo Ryanair uvedel Business Class? Mogoče dočakamo prav to.

Začetek storitve čez oceanskih letov je planirana v prihodnjih petih letih, veliko pa je odvisno od uspešnosti dogovora z Airbusom ali Boeingom. Ryanair namreč želi v svojo jato jeklenih ptic pridobiti Airbus A350 ali Boeing 757 Dreamliner – težava pri tem je, da je za oba modela dolga čakalna doba.

airbus

Iz katerih evropskih mest bomo lahko leteli in kam?
Uradno je vodstvo Ryanaira potrdilo plan za odhodna in prihodna mesta iz 14 evropskih in ameriških mest, med njimi so vključene destinacije: New York, Boston, Chicago in Miami z odhodom iz Londona, Dublina in Berlina. Do vseh omenjenih evropskih mest seveda lahko poletite z Ryanairom iz vam bližnjih letališč.

Ena izmed najbolj zanimiv opazk pri uradni izjavi Ryanaira glede odprtja čez oceanskih linij je, da omenjene letalske storitve ne bodo nosile ime Ryanair. Mogoče je to odgovor za tiste, ki so obljubili, da ne bodo nikoli leteli z Ryanairom?

Ne pozabimo pa na moč in prefriganost Ryanair službe za odnose z javnostjo, ki je v preteklosti v javnost že lansiralo podobno zgodbo, ki se je izkazala samo za dobro promocijo podjetja. Se zgodovina ponavlja? Kakorkoli, bodite prepričani, da vas bomo na strani izletnadlani.com pravočasno obvestili, če in ko bodo na voljo karte iz Evrope v ZDA za 10 eur!

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.