Izlet na dlani

ZAPLEŠITE SIRTAKI! Povratna letalska karta v Atene (letalo + hotel 2*) že za zelo ugodnih 107 eur na osebo!

Začutite pridih antične Grčije! Grki se radi hvalijo s tem, da so oni vse izumili. Zgodovine jim ne more vzeti nihče, za izume bi se lahko menili. Za vas smo pripravili izjemno mikavno 5 dnevno potepanje po Atenah v prazničnem aprilskem terminu (termin sob 25.- čet 30.04.2015). Mesto je znano predvsem po številnih zgradbah in drugih ostankih iz časov antične Grčije, ko so bile Atene močan polis in središče umetnosti, učenosti ter filozofije. Dvomimo da boste domov odšli, ne da bi si ogledali znamenito Akropolo, ki je svetišče posvečeno boginji Ateni, po kateri je mesto dobilo ime.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Milana (Bergamo) , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 39 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Atenah so na voljo nočitve (za termin 25.-30.04.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 2*Ideal Hotel Piraeus, kjer je cena za dve osebi že 136 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel 2*+ letalo) v Atenah tako znaša od 214 eur (oz.107 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– Rezervacija hotela s 2*Ideal Hotel Piraeus za dve osebi (5 nočitev) za 136 eur na povezavi tukaj

hotat

Rezervacija letov na Malto preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Milano (BGY) – Atene (ATH) – Milano (BGY), že za 39 eur na osebo (termin 25 – 30.04.2015)

atene

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Atene lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Zelo zanimivo! Iz “moje” Lendave je do Milana/Malpense ca. 750km, do Bergama ca. 700km in do Soluna, Grčija pa npr. ca 1100km.
    Torej dobrih 300km več se zapeljem in sem z avtom v Grčiji. 🙂

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.