Izlet na dlani

ZDA! Povratna letalska karta iz Zagreba na Florido že za 378 eur

Letalske družbe Air France/Delta in Croatia Airlines vam ponuja ugodne povratne letalske karte iz Zagreba na Florido in sicer že za 378 eur na osebo. Na voljo so odhodi v Miami in Fort Lauderdale za navedeno ceno, Jacksonville je na voljo za 382 eur, Orlando,Tampa in Fort Myers so na voljo za ceno 390 eur. Na poti sta prisotna 1-2 postanka v vsaki smeri. V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standardnih mer oz. velikosti navedenih letalskih družb.

Obdobje potovanja: februar, marec, april 2016
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer letalske povezave iz Zagreba v Miami (npr.termin 01.-10.03.2016):
mia1

Primer letalske povezave iz Zagreba v Orlando (npr.termin 01.-10.03.2016):

mia2

Rezervacija letalskih kart na Florido je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah:
(po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta različnih ponudnikov,  lahko vstavite tudi želeni termin in št. oseb):
Zagreb (ZAG) – Miami (MIA) – Zagreb (ZAG), že za 378 eur (nem povezava skyscanner)
Zagreb (ZAG) – Miami (MIA) – Zagreb (ZAG), že za 391 eur
(angl povezava skyscanner)

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta).
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za ZDA lahko naročite tukaj.
VIZUM:Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.