Izlet na dlani

ZELO UGODNO! Povratna letalska karta iz Ljubljane in 7 nočitev v Istanbulu (letalo + hotel 3*) že za 167 eur!

Ste pripravljeni na raziskovanje evropskega in azijskega dela mističnega Istanbula? Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo enotedenskih počitnic v marcu (termin sob 19.3. – sob 26.3.2016) za dve osebi v Istanbulu.

Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Turkish Airlines z odhodom iz Ljubljane, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 79 eur na osebo (v ceno je vključena tudi check in prtljaga).

V Istanbulu je na voljo 7 nočitev (za termin 19.3. – 26.3.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu v turističnem delu Istanbula s 3*Pembe Cati Hotel Istanbul kjer je cena za dve osebi že od 175 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel 3*+ letalo iz Ljubljane) v Istanbulu tako znaša od 333 eur (oz. 167 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Pembe Cati Hotel Istanbul za dve osebi (7 nočitev) za 175 eur na povezavi tukaj
isth

Rezervacija letov iz Ljubljane v Istanbul preko spodnje povezave :
Ljubljana – Istanbul – Ljubljana, že za 79 eur (termin 19.3. -26.3.2016)
istl

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Istanbul lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.