Izlet na dlani

ZIMSKI ODDIH V ROGAŠKI SLATINI! 2 noči s polpenzionom v Grand Hotelu Sava Superior 4* že za 260 eur (2 osebi)

Prepustite se čarom Rogaške in doživite kraljevsko razvajanje v prestižnem okolju! S cvetočim parkom in zeleno naravo obdan hotel vam nudi pravo sprostitev. V hotelu vas pričakuje prijazno osebje, ki bo poskrbelo za vašo dobro počutje in nepozabna doživetja. Prepustite se čudovitemu razvajanju, ki vas pričakuje v Grand Hotel Sava!

V hotelu se boste prepričali, da je bivanje v Grand hotel Sava nekaj posebnega, nekaj, kar vas bo sprostilo in napolnilo z dodatno energijo. Še posebej, če ga boste kombinirali z zdravilnimi dotiki maserjev, objemi termalne vode, gurmanskimi užitki v restavracijah in sladkimi dobrotami hotelskih slaščičarskih mojstrov.. Za vse našteto pa bo poskrbelo osebje, kateremu ni vseeno, kako se pri njih počutite in s kakšnimi vtisi se boste poslovili. Ne samo, da želijo izpolniti vaša pričakovanja, želijo jih preseči in vas prepričati, da se je vredno vrniti nazaj!

Hotelski bazeni in savne
Hotelski bazen Lotus ima temperaturo od 31°C do 36°C izoterma, je termomineralna voda in kot naravna danost Rogaške Slatine je že stoletja priznana z minerali bogata pitna voda (Tempel, Styria, Donat), ki ima posebno mesto pri zdravljenju prebavnega trakta. Pred desetletjem se je temu daru narave pridružila še nova zdraviliško-rekreacijska možnost – arteški izvir termomineralne vode. Nahajališče je globoko 1700 m. Voda, ki izvira, je hipertermalna s 5800 mg/l raztopljenih mineralnih sestavin in 59°C na izviru, z močjo 11 l/s. Notranji hotelski bazen Lotus se razprostira na 150 m2 in je brezplačen za hotelske goste. Nudi bazen z edinstveno rogaško termomineralno vodo 32 °C, 2 whirpoola 36 °C, zunanjo sončno teraso in savne Lotus. Z doplačilom je na voljo tudi vstop v moderni ROI SPA center – svet savn, ki vključuje ohlajevalni zunanji bazen za po savnanju in teraso za sončenje.

Opremljenost Superior sob: 21m2 – 21m2 – kopalnica (s tušem), WC, LCD TV, telefon, mini bar, sef, kopalni plašč in brisača, klimatska naprava, brezplačen Wi-fi, večina sob z balkonom ter možnost sob s povezanimi vrati (enoposteljna + dvoposteljna).
Opremljenost Lux sob: 25 m2, prostornejše sobe z zagotovljenim pogledom na park, možnost dodatnega ležišča.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi
Polpenzion
1x steklenico hišnega vina ob prihodu
Prost vstop v hotelski bazen Lotus (bazeni s termalno vodo 28-32 stopinj, 2x jacuzzi)
1x vstop v ROI SPA savne za 2 osebi
Prost vstop v fitness in savne Lotus

Uporabo kopalnega plašča in brisače za kopanje
1x izposojo kolesa ali 1x izposojo palic za nordijsko hojo
Bogat animacijski program
Brezplačen Wi-Fi
Brezplačno parkirišče ob hotelu

 

Ponudba je unovčljiva do 3. 3. 2023
(bivanje od nedelje do petka)

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.