Izlet na dlani

10 najbolj varnih svetovnih letalskih družb

O najbolj varnih letalskih družbah v letu 2015 se je veliko govorilo že ob koncu prejšnjega leta. Kljub temu  številne zanima kvaliteta oz. varnost določenih letalskih družb, zato vam tukaj ponovno podajamo slikovni prikaz top 10 varnih letalskih družb zadnjega časa. Da so posamezne letalske družbe lahko uvrščene med top 10, si morajo prislužiti določeno oceno varnosti in uvesti novosti na področju izboljšanja udobja potnikov.  To leto se je Etihad Airways pomaknil iz šestega mesta na drugo, medtem ko se je letalska družba Qantas premaknila iz petega na četrto mesto. Seznamu top 10 letalskih družb glede varnosti so se letos prvič pridružile letalske družbe British Airways, Lufthansa in EVA Air.


1. AIR NEW ZEALAND


air new zealand


2. ETIHAD AIRWAYS


etihad


3. CATHAY PACIFIC AIRWAYS


cathay


4. QANTAS AIRWAYS


qantas


5. EMIRATES


emirates


6. SINGAPORE AIRLINES


singapore air


7. EVA AIR


eva air


8. LUFTHANSA


lufthansa


9. ALL NIPPON AIR (ANA)


ana


10. BRITISH AIRWAYS


british air

Seznam in vsebina povzeta po strani AIRLINESRATINGS.COM oz. članku na tej povezavi

Za letalskimi kartami lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.