Izlet na dlani

4 dnevni vikend paket v Parizu (letalo + hotel 3*), že od 126 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih vikend paket počitnic v novembru za dve osebi v Parizu. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za termin 29.11.-2.12.2014 na voljo, že za 39,2 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Parizu je na voljo 3 nočitev (za termin 29.11.-2.12.2014) v hotelu s 3* Est Hotel Paris za dve osebi, že za 174 eur ali  v hotelu s 3* Prince Albert Lyon Bercy za dve osebi z zajtrkom, že za 208 eurSkupna cena celotnega paketa za dve osebi (hotel + letalo) tako znaša od 253 eur (oz. 126  eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Est Hotel Paris za dve osebi (3 nočitev) za 174 eur na povezavi tukaj
let-hot

Rezervacija hotela s 3* Prince Albert Lyon Bercy z zajtrkom za dve osebi (3 nočitev) za 208 eur na povezavi tukaj
let-hot1

Primer letalske povezave:
Treviso -Pariz Beauvais-Treviso, že za 40 eur na osebo (termin 29.11.-2.12.2014)
let-par

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Paris lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

1 komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Imate morda kaki predlog ali kakšno kontaktno osebo iz Pariza, ki bi bil pripravljen razkazat Pariz? Da nismo le v popolnosti prepusceni sami sebi.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.