Izlet na dlani

5 dnevne počitnice za dve osebi (hotel 3* + letalo) v Amsterdamu že za 257 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic (11.11. – 16.11.) za dve osebi v Amsterdam.

Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Transavia iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za termin 11.11.-16.11.2014 na voljo, že za 74 eur na osebo (v ceno ni všteta check in prtljaga).

V Amsterdamu je na voljo 5 nočitev (za termin 11.11.-16.11.2014) v dobro ocenjenem hotelu v središču mesta in s 3* Rembrandtplein Hotel, kjer je cena za dve osebi že 367 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel 3* + letalo) v Amsterdamu tako znaša od 515 eur (oz. 257 eur na osebo).

ams
Podatki o hotelih in rezervacije
:
3* Rembrandtplein Hotel za dve osebi za 367 eur (11.11 – 16.11)

vce_ams
Rezervacija open jaw letov v Abu Dhabi z odhodom iz Ljubljane in povratkom na Dunaj  preko spodnje povezave:
Benetke (VCE) – Amsterdam (AMS) – Benetke (VCE), že za 80 eur na osebo (termin 11.11.- 16.11.2014) (nem. povezava Expedia.de)
Benetke (VCE) – Amsterdam (AMS) – Benetke (VCE), že za 83 eur na osebo (termin 11.11.- 16.11.2014) (ang. povezava Expedia.ie)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Amsterdam lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.