Izlet na dlani

AFRIKA VABI! Open Jaw povratna letalska karta v Johannesburg že za 361 eur!

Ste si kdaj želeli zjutraj zbuditi v divjini, obkroženi z živalimi, ki jih ponavadi gledate samo na kanalih, ki prikazujejo življenje v divjini? Ali pa ste si želeli od blizu deliti morsko globino z morskimi psi? Mogoče si želite skočiti z elastiko (bungee jumping) iz enega izmed največjih mostov na svetu? Vse to in še več si lahko privoščite, če boste na oddihu v Johannesburgu, saj si je vredno ogledati zgoraj naštete atrakcije in na polno izkoristiti dopust. Johannesburg velja za največje svetovno mesto, ki ne leži ob vodi, jezeru ali morju. Privoščite si obsik Jozija (kot mestu ljubkovalno rečejo) in si naredite plan dopusta tako, da si boste lahko privoščili še kakšno izmed številnih možnosti, ki jih ponuja obisk Republike Južne Afrike. Letalska družba Kenya Airways vam ponuja zelo ugodne cene letalskih kart v Johannesburg in sicer že za 361 eur na osebo. V JAR letite iz Bruslja, do katerega so na voljo tudi nizkocenovni leti iz Ljubljane. Povratni let je v Munchen, od koder se do Slovenije lahko poceni odpravite s poceni prevoznikom GoOpti.
V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standardih Kenya Airways mer oz. velikosti.

afrr

Obdobje potovanja: maj, junij, september, oktober, november, december
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer open jaw letalske povezave v Južno Afriko:
jar

Rezervacija letalskih kart v Južno Afriko je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Bruselj (BRU) – Johanesburg (JNB) – Munchen (MUC), že za 361 eur (ita. povezava expedia.it)
Bruselj (BRU) – Johanesburg (JNB) – Munchen (MUC), že za 374 eur (ang. povezava ebookers.com)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Munchna  vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že za 32 oz.38 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA:
Najugodnejša prenočišča v Johannesburgu lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com
VODNIK:
Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Johannesburg lahko naročite tukaj.
VIZUM:
Slovenskim državljanom vizum ni potreben do 90 dni.
NAJEM VOZIL: Izlet na dlani se je povezal z odličnim SLOVENSKIM ponudnikom najema vozil IzziRent. Preverite rent-a-car ponudbo po celem svetu z IzziRent. Primerjajte cene in pogoje največjih globalnih in lokalnih rent-a-car podjetij v več kot 160 državah in 30.000 lokacijah po celem svetu. Ugodne ponudbe najema vozil so na voljo v vseh pomembnejših svetovnih destinacijah kot npr. v Nemčiji, Veliki Britaniji, Irski, Franciji, Italiji, Španiji, Hrvaški, Cipru, Grčiji, Portugalski in ZDA. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.