Izlet na dlani

AKCIJA! Povratna letalska karta iz Benetk za obisk Kolumbije in ZDA (Miami/New York + Bogota) že od 487 eur na osebo!

Še ne veste kam za pomladne počitnice? Poletite iz Benetk nepozabni avanturi na poti. Vaš prvi postanek bo v Kolumbiji, kjer boste lahko spoznali temperament in lepote te obmorske države Južne Amerike, nato pa boste poleteli v Miami ali New York (v ponudbi namreč lahko izbirate med mesti za drugi)! Povratek je v Benetke, tako da lahko z obiskom mesta na vodi končate vaše potovanje v romantičnem slogu.

Letalska družba American Airlines vam ponuja ugodne kombinirane letalske karte iz Benetk v New York/Miami in Bogote že od 487 eur na osebo. V podano ceno letalske karte je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe American Airlines.

Obdobje potovanja: od april, maj 2015
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primer letalske povezave iz Benetke – Bogota – New York – Benetke:
ny

Primer letalske povezave iz Benetke – Bogota – Miami – Benetke:
mia

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Benetke (VCE) – Bogota (BOG) -New York (EWR) – Benetke (VCE), že za 487 eur (ang. povezava vayama.ie)
Benetke (VCE) – Bogota (BOG) – Miami (MIA) – Benetke (VCE), že za 493 eur (ang. povezava vayama.ie)


Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (50 USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem. Za vstop v Kolumbijo je vizum potreben.
NAJEM VOZIL
:
Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.