Izlet na dlani

AKCIJA! Povratna letalska karta iz Milana za obisk ZDA in Brazilije (Miami/New York + San Paolo + Rio de Janeiro) že od 475 eur na osebo!

Še ne veste kam za prvomajske počitnice? Poletite iz Milana nepozabni avanturi na poti. Vaš prvi postanek bo Miami ali New York (v ponudbi namreč lahko izbirate med mesti za prvi postanek), nato pa boste poleteli v sončni in temperamenti San Paolo. Povratek v Milano je iz Rio de Janeira, tako da boste lahko uživali še na sloviti Copacabani!

Letalska družba American Airlines vam ponuja ugodne kombinirane letalske karte iz Milana v New York/Miami, San Paolo in s povratkom iz Rio de Janeira že od 475 eur na osebo. V podano ceno letalske karte je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe American Airlines.

Obdobje potovanja: od aprila do julija
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primer letalske povezave Milano – Miami – San Paolo – Rio de Janeiro – Milano:
miami

Primer letalske povezave iz Milano – New York – San Paolo – Rio de Janeiro – Milano:

ny

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Milano (MXP) – Miami (MIA) – San Paolo (GRU) – Rio de Janeiro (GIG) – Milano (MXP), že za 475 eur (ang. povezava vayama.ie)
Milano (MXP) – Miami (MIA) – San Paolo (GRU) – Rio de Janeiro (GIG) – Milano (MXP), že za 475 eur (ita. povezava expedia.it)
Milano (MXP) – Miami (MIA) – San Paolo (GRU) – Rio de Janeiro (GIG) – Milano (MXP), že za 485 eur (ang. povezava expedia.ie)

Milano (MXP) – New York (JFK) – San Paolo (GRU) – Rio de Janeiro (GIG) – Milano (MXP), že za 472 eur (ang. povezava vayama.ie)
Milano (MXP) – New York (JFK) – San Paolo (GRU) – Rio de Janeiro (GIG) – Milano (MXP), že za 475 eur
 (ita. povezava expedia.it)
Milano (MXP) – New York (JFK) – San Paolo (GRU) – Rio de Janeiro (GIG) – Milano (MXP), že za 483 eur (ang. povezava expedia.ie)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem. Za vstop v Brazilijo Do 90 dni vizum ni potreben.
NAJEM VOZIL
:
Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.