Izlet na dlani

Akcija! Povratne letalske karte iz Gradca v Kenijo (Mombasa) že za 338 eur na osebo

Letalska družba Turkish Airlines vam ponuja ugodne letalske karte iz Gradca v Kenijo (Mombasa), že za zelo ugodnih 338 eur na osebo.
V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Turkish Airlines.

Obdobje potovanja: od 22 junij do 17 dec 2015
Obdobje rezervacije: do 30. junij

Primer letalskih povezav iz Gradca v Mombasa:
grz-mba

Rezervacija letalskih kart za Istanbul je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Graz (GRZ) – Mombasa (MBA) – Graz (GRZ), že za 338 eur (ang. povezava vayama.ie)
Graz (GRZ) – Mombasa (MBA) – Graz (GRZ), že za 349 eur (ang. povezava Turkish Airlines)

NE ZAMUDITE: do 30. aprila 2015 je na voljo POPUST na sklenitev letnega zdravstvenega zavarovanja za tujino (NLB Vita tujina Multitrip zavarovanje). Na voljo je popust v višini: 15 eur na individualno Multitrip zavarovanje in 30 eur na družinsko Multitrip zavarovanje. Več o NLB Vita zdravstvenih zavarovanjih z asistenco v tujini na povezavi tukaj (klik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČANajugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.comAirbnb (25 USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Kaneijo lahko naročite tukaj.
VIZUM: Vizum je potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v državo.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.