Izlet na dlani

ATRAKTIVNO! Povratna letalska karta in 4 nočitve v poljskem biseru Wroclaw (letalo + hotel + zajtrk) že za 111 eur!

Tokrat vam predstavljamo izjemno ugodno priložnost za oddih v enem izmed najstarejših poljskih mest – Wroclawu. To prisrčno mesto, ki leži na bregovih Odre, je prava paša za oči. Prestolnica je pomembno izobraževalno, prometno ter industrijsko središče. Mesto je razporejeno na obeh bregovih Odre in na množici otokov, povezanih z mostovi. Uživali boste lahko ob pogledu na neverjetno in zgodovinsko arhitekturo, katero niso spregledali niti pri UNESCU. Na dopustu se boste lahko hladili z odličnim poljskim pivom, ki je tudi cenovno privlačen. Zaradi dobre lege, si lahko privoščite tudi dnevne izlete v bližnja mesta. Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v oktobru (termin sre 14.- ned 18.10.2015) za dve osebi v Wroclawu, ki vam ponuja veliko možnosti za raziskovanje.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 38 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Wroclawu so na voljo nočitve (za termin 14.-18.10.2015) v dobro ocenjenem hotelu v centru mesta s 2*Polonia Hotel Wroclaw, kjer je cena z zajtrkom za dve osebi že 147 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitev (hotel 2*+ zajtrk + letalo) v Wroclawu tako znaša od 223 eur (oz.111 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2*Polonia Hotel Wroclaw za dve osebi z zajtrkom (4 nočitve) za 147 eur na povezavi tukaj

wrochot

Rezervacija letov v Wroclaw preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bologna – Wroclaw – Bologna, že za 38 eur na osebo (termin 14 – 18.10.2015)

wroclet

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Wroclaw lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.