Izlet na dlani

AVANTURA! Povratna letalska karta iz Benetk v Kolumbijo (Bogota) in ZDA (New York) že za 504 eur!

Še ne veste kam za zimske počitnice? Poletite iz Benetk nepozabni avanturi na poti. Vaš prvi postanek bo v Kolumbiji, kjer boste lahko spoznali temperament in lepote te obmorske države Južne Amerike, nato pa boste poleteli v mesto, ki nikoli ne spi – New York! Povratek je v Benetke, tako da lahko z obiskom mesta na vodi končate vaše potovanje v romantičnem slogu.

Letalska družba Delta vam ponuja ugodne kombinirane letalske karte iz Benetk v Bogoto in New York že od 504 eur na osebo. V podano ceno letalske karte je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Delta.

Obdobje potovanja: od november, december 2015
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primer letalske povezave iz Benetke – Bogota – New York – Benetke:
bogota

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Benetke (VCE) – Bogota (BOG) -New York (JFK) – Benetke (VCE), že za 504 eur (ang. povezava vayama.ie)
Benetke (VCE) – Bogota (BOG) – New York (JFK) – Benetke (VCE), že za 507 eur (nem. povezava skyscanner)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (50 USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem. Za vstop v Kolumbijo je vizum potreben.
NAJEM VOZIL
:
Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.