Izlet na dlani

AVANTURA! Povratna letalska karta iz Dunaja na ruski polotok KAMČATKA že za 478 eur!

Ste po duši in dejanjih avanturist in iščete nove izzive, ki bi v vas pognali adrenalin po žilah? Ste pripravljeni ugrizniti v nepozabno avanturo? Dih jemajoča pokrajina čaka, da jo odkrijete. Kamčatka je 1250 kilometrov dolg polotok na ruskem daljnem vzhodu. Ima površino 472.300 km². Leži med Tihim oceanom na vzhodu in Ohotskim morjem za zahodu.
Za devetimi gorami in še malo dlje se nahaja pravljična pokrajina nepredstavljive pristnosti, edinstvenosti in drugačnosti, ki človeka preprosto prevzame. Kamčatka – od vseh pozabljena, je predolgo skrivala svoje lepote, vendar pa se v zadnjem desetletju nagajivo, a ponosno odpira turistom, kot najlepša pomladna rožica. Kamčatka je ena izmed zadnjih svetovnih destinacij, ki v svoji prvinskosti ohranjajo neposreden stik z naravo v vseh oblikah (vir: www.vivatreking.com) Letalska družba Aeroflot vam ponuja ugodne letalske karte iz Dunaja na Kamčatko že od 478 eur. V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Aeroflot.

Obdobje potovanja: september, oktober 2015
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primer leta do Kamčatke že za 498 eur:
kamc

Rezervacija letalskih kart za kombinacijo letov je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Dunaj (VIE) – Kamčatka (PKC) – Dunaj (VIE) že za 478 eur (ang. povezava skyscanner.ie)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.