Izlet na dlani

AVGUST! Povratna letalska karta in 3 nočitve v Ženevi (letalo + hotel) že za 204 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v avgustu (28.08.- 31.08.2015) za dve osebi v Ženevi.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Easyjet z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 55 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Ženevi so na voljo 3 nočitve (za termin 28.08. – 31.08.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 2*Ibis Geneve Centre Nations, kjer je cena za dve osebi že od 297 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel + letalo) v Ženevi tako znaša od 407 eur (oz. 204 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela Ibis Geneve Centre Nations za dve osebi (3 nočitve) za 297 eur na povezavi tukaj
geneva1
Rezervacija letov v Ženevo preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Benetke – Ženeva- Benetke, že za 55 eur na osebo (termin 28.08- 31.08.2015)
 geneva2

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Švico lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.