Izlet na dlani

DECEMBRSKI ODDIH V PREKMURJU! 2 noči s polpenzionom v Thermal Resort Lendava 3* že za 234 eur (2 osebi)

Sprostitev v Termalnem Resortu Lendava! Thermal Resort Lendava povezuje hotel, apartmajsko naselje in kamp, vse pa spremlja bogata dopolnilna termalna ponudba, ki poskrbi za duha in telo.

Hotel nudi vse kar potrebujete za udoben oddih. Izbirate lahko med udobnimi dvoposteljnimi sobami in suitami, ki nudijo dodaten dnevni prostor. Sobe imajo pogled na hotelski park z bazeni ali na parkirišče. Ne glede na smer pogleda pa vam vse sobe razkrivajo čudovito zeleno okolico lendavskega podeželja ali okoliških vinogradov.

Hotel je bil obnovljen leta 2022.
Hotel se je na novo odprl junija 2022, razen strehe je obnovljen v celoti: hotelska avla, kuhinja, restavracija, taverna, sobe, hodniki, balkoni, otroški kotiček, družabni prostori.
V termah se je v celoti obnovil notranji bazen, savne, masažni prostor, prostor za kozmetični salon, prostor za frizerski salon. Ob zimsko-letnem bazenu je na terasi urejen nov BBQ-BAR (z gostinsko ponudbo).
Apartmaji so se na novo odprli aprila 2022. Apartmaji so v celoti klimatizirani, prepleskani, fasada je očiščena in prepleskana, zamenjane so vzmetnice.

Bazeni, ki obratujejo celo leto:
KOMBINIRANI NOTRANJI-ZUNANJI BAZEN: Zimsko letni bazen – Temperatura vode: 34-36 °C, vodna površina: 220 m2 (notranji del: 33 m2, zunanji del 187 m2), globina: 1,35 m.
ZUNANJI BAZEN: Naravni bazen grozd – Temperatura vode: 36-38 °C, vodna površina: 140 m2, globina: 1,20 m
ZUNANJI BAZEN: Naravni bazen Gejzir: 36-38 °C, vodna površina: 18 m2, globina: 1,10 m.
NOTRANJI BAZEN: Rekreacijski bazen: 30-32 °C, vodna površina: 167 m2, globina: 1,35 m.
NOTRANJI BAZEN: Otroški bazen – Temperatura vode: 28-32 °C, vodna površina: 34 m2, globina: 0,10 – 0,45 m.

Bazeni, ki so odprti v poletni sezoni (junij – september):
Olimpijski bazen z vodnimi tobogani – Temperatura vode: 26-29 °C, vodna površina: 1050 m2, globina: 1,00 – 1,80 m
Zunanji otroški bazen – Temperatura vode: 26-29 °C, vodna površina: 80 m2, globina: 0,60 m

Wellness Prepustite se razvajanju v intimnem okolju sveta savn v Wellness Resortu Lendava. Savne vas popeljejo v nove dimenzije sproščanja, v prostoru za sprostitev pa se boste prepustili omamnim prekmurskim aromam. Naši gostje se lahko sproščajo v različnih vrstah savn:
• Dve finski savni • Turška parna savna • Infrardeča savna. Za goste naših term in zunanje goste so na voljo različne vrste masaž, ki jih izvajajo izkušene maserke. Pester izbor masaž je gostom na voljo vsak dan med 10. in 18. uro. Gostom sta na voljo tudi kozmetični in frizerski salon.

Kulinarika
Skrbno izbrana živila lokalnih pridelovalcev so stalnica na hotelskem jedilnem listu. Pestra kulinarična ponudba zajema vse od tradicionalnih prekmurskih jedi pa do mednarodne kuhinje. Pri nas ne bodo ravnodušni niti največji gurmani. Gostom je na voljo hotelska restavracija s penzionsko ponudbo (samopostrežna zajtrk in večerja), a-la-carte restavracija Taverna Artisan in BBQ-bar na terasi termalnega kopališča.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi
Polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja, v sklopu polpenziona ob četrtkih prekmurska večerja)
Neomejeno uporabo termalnih bazenov z edinstveno parafinsko termalno vodo (notranji bazen, rekreacijski bazen, bazen gejzir, zimsko-letni bazen, bazen grozd, otroški notranji bazen)

1x parafinsko kopel za roke
Uporabo kopalnega plašča (za odrasle osebe)
Uporabo otroške posteljice
Živo plesno glasbo ob petkih ali sobotah
Brezplačen Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

 

Ponudba je unovčljiva od 1. 12. 2023 do 22. 12. 2023

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.