Izlet na dlani

DISNEYWORLD! Povratna letalska karta na Florido (Orlando) že za 300 eur!

Poletite v sončno Florido v jesenskih in zimskih mesecih in z družino obiščite Disneyworld!

Letalska družba JetAirfly vam ponuja super ugodno potovanje po promocijskih cenah iz Bruslja v Orlando in sicer za 300 eur na osebo. Do Bruslja so vam na voljo nizkocenovni leti iz Ljubljane, Benetk, Pule. V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standardnih JetAirfly mer oz. velikosti.

Obdobje potovanja: november, december 2015, januar, februar, marec 2016
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer letalske povezave iz Bruslja v Orlando:
jet

Primer ugodnih letov
jet1

Rezervacija letalskih kart v Miami je mogoča preko primera na spodnji povezavi ali direktno na strani letalske družbe Jetairfly: (po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Bruselj (BRU) – Orlando (SFB) – Bruselj (BRU), že za 300 eur (ang. povezava skyscanner.ie)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer. Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča v Miamiju lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj
VIZUM: Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.