Izlet na dlani

DOPUST NA ZASEBNEM OTOKU OBONJAN! 3 noči s polpenzionom v Bell šotoru že za 390 eur (4 osebe)

Dobrodošli na Obonjan, zasebni otok, ki se nahaja na obali Severne Dalmacije na Hrvaškem. Obonjan se nahaja na križišču Srednje in Jugovzhodne Evrope in v nekaj urah letenja z večine glavnih evropskih letališč – je dostopen z mednarodnih letališč Zagreb, Split in Zadar.

Video: https://obonjan-island.com/experience/

Bell Tent – šotori vam omogočajo popolni pobeg in so idealno mesto za odklop. Praktični in priljubljeni šotori so prostorni in vključujejo kakovostno posteljnino in brisače, klimo, vtičnice za elektriko (evropske), USB-vtičnice in enojno ali zakonsko posteljo. Gostje šotora Bell imajo dostop do modernih kopalnic s tuši, ki se nahajajo na priročnem mestu v kampu.

Obonjan Resort, ki je obkrožen z naravnimi lepotami, ponuja neokrnjene razglede na Jadransko morje. Na svetu ni nič podobnega kot Obonjan. To je kraj, kjer lahko delate vse ali preprosto nič; kjer lahko ostanete dolgo ali malo, kot vam je všeč.

Na Obonjanu je lahko vsak dan samo vaš in so vaše izbire neomejene. Ljubitelji adrenalina lahko preživijo jutro z jadralnim padalstvom okoli otoka na zasebnem čolnu ali enostavno lahko odpotujete na drugo stran otoka na zabavo na plaži. Lahko pa sprejmete miren tempo otoškega življenja. Rezervirajte masažo v spa centru, odkrijte številne skrite zalive na otoku ali preprosto uživajte in se sproščajte ob bazenu. Tudi ko je letovišče polno, vedno obstajajo mirni kotički za pobeg in raziskovanje.

Ponudba vključuje:

3x nočitev v Bell šotoru za 4 osebe
Polpenzion
Transfer Šibenik – Obonjan – Šibenik

Neomejeno uporabo bazena
Jogo
Brezplačen Wi-Fi

 

Ponudba je unovčljiva do 30. 6. 2023 in od 1. 9. do 30. 9. 2023

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon

Na voljo tudi:
Sun Lodge ali
Forest Lodge!
 

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.