Izlet na dlani

DOPUST SREDI TIHEGA OCEANA ! Povratna letalska karta iz Ljubljane na otočje Palau že za 633 eur!

Več kot super cena za polete na oddaljeno otočje Palau v Tihem oceanu (okvirno 500 km vzhodno od Filipinov). Letalska družba China Airlines vam ponuja zelo ugodne letalske karte iz Amsterdama na sanjsko otočje Palau in sicer že od 493 eur na osebo naprej (običajne cene so čez 1000 eur/osebo). V podano ceno letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti navedene letalske družbe. Na poti sta prisotna 2 postanka v obeh smereh. Direktne povratne letalske karte do Amsterdama so vam na voljo npr. iz Zagreba, Benetk, Ljubljane že od okvirno 140 eur/osebo (vključno s prtljago).

Obdobje potovanja: od avgusta do novembra 2016 
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primer letalske povezave iz Amsterdama na otočje Palau (10.-23.11.2016):

palav1

Rezervacija letalskih kart na otočje Palau je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta različnih ponudnikov ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Amsterdam (AMS) – Kotor (ROR) – Amsterdam (AMS), že za 493 eur
(nem. povezava skyscanner)
Amsterdam (AMS) – Kotor (ROR) – Amsterdam (AMS), že za 500 eur (angl. povezava skyscanner)

Povratne letalske karte do Amsterdama so vam na voljo npr. iz Zagreba, Benetk, Ljubljane že od okvirno 140 eur/osebo. Povezave išči tukaj. 

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do večine bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum za vstop na Palau ni potreben.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Kaj početi na oddaljenem otočju Palau si oglejte na Tripadvisorju na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.