Izlet na dlani

FLORIDA + ISTANBUL! Povratna letalska karta v Miami in 2 brezplačni nočitvi v Istanbulu že za 325 eur!

Priložnost za nepozaben dopust! Ugodne letalske karte na Florido vam omogoča letalski prevoznik Turkish Airlines z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava na voljo, že za 325 eur na osebo (v ceno je všteta prtljaga standardnih velikosti letalske družbe). Zaradi dolgega postanka (v obeh smereh) v Istanbulu, vam letalska družba Turkish Airlines omogoča brezplačno nastanitev in prevoz do hotela (2 noči), tako da boste še dodatno popestrili vaš dopust. Kako do brezplačne noči v Istanbulu, si preberite tukaj.

Obdobje potovanja: februar, marec 2016
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Kaj početi v Miamiju

Primer letalske povezave iz Benetk v Miami (termin 05.-13.02.2016):
miami

Rezervacija letalskih kart v Miami je mogoča preko primera na spodnji povezavi (po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Benetke (VCE) – Miami (MIA) – Benetke (VCE) , že za 325 eur (nem. povezava skyscanner)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer. Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

ZAVAROVANJE: Ugodno turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav lahko sklenete tukaj. (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj
VIZUM: Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Avatar

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.