Izlet na dlani

FLORIDA! Open Jaw letalske karte iz Benetk na Florido (Orlando in Fort Lauderdale) že od 360 eur!

Letalska družba British Airways vam ponuja zelo ugodne open jaw lete iz Benetk v Orlando in s povratkom iz Fort Lauderdela (bližina Miamija) v Goteborg že za 360 eur na osebo. Ker je postanek v Londonu daljši od 8 ur, lahko vzamete prtljago in poletite domov iz Londona. V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standardnih British Airways mer oz. velikosti. Ugodne letalske povezave iz Londona na bližnja letališča (Ljubljana, Trst, Benetke, Dunaj) vam ponujajo nizkocenovniki (EasyJet, Ryanair).

Obdobje potovanja: od novembra 2015 do aprila 2016
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer open jaw letalske povezave v New York in povratek iz Floride:
fll

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko primera na spodnji povezavi:
(po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Benetke (VCE) – Orlando (MCO); Fort Lauderdale (FLL) – London (LON) – Goteborg (GOT) že za 360 eur (ang. povezava sykscanner)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za New York lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.