Izlet na dlani

ISTANBUL + NEW YORK! Open Jaw letalska karta iz Ljubljane v New York že za 385 eur (Turkish Airlines)

Letalska družba Turkish Airlines vam ponuja ugodne letalske karte iz Ljubljane v New York (brezplačna nočitev v Istanbulu) že za 385 eur. Povratni let iz New Yorka je v Madrid. V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standardnih Turkish Airlines mer oz. velikosti.

Obdobje potovanja: november, december 2015
Obdobje rezervacije: do razprodaje mest

Primer leta iz Ljubljane v New York:
a

Rezervacija letalskih kart za kombinacijo letov je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Ljubljana (LJU) – New York (JFK) – Madrid (MAD) že za 400 eur (ang. skyscanner.ie)
Ljubljana (LJU) – New York (JFK) – Madrid (MAD) že za 385 eur (nem. skyscanner.de)

Iz Madrida lahko ugodno poletite na Dunaj, Benetke ali Milano. Za enosmerno povezavo iz Madrida brskaj tukaj. 

Ker imate na poti tja več kot 8 ur postanka vam letalska družba Turkish Airlines brezplačno uredi prenočitev v Istanbulu.
Več o tem lahko preberete tukaj

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer. Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta), Expedia.de
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.