Izlet na dlani

Izjemna akcija! Letalske karte iz Zagreba na Bali, že od 363 eur na osebo

Letalska družba British Airlines in Malaysia Airlines vam ponuja izjemno akcijo letalskih vozovnic iz Zagreba na Bali, že za 363 eur na osebo.

 V obeh smereh sta prisotna 2 postanka. V ceno je vključena tudi check in prtljaga standardne Malaysia Airlines velikosti.

Obdobje potovanja: od novembra do decembra 2014
Obdobje rezervacije: do razpordaj mest

Nekaj terminov, ki so na voljo za navedeno ceno tukaj

Primer povratne letalske povezave na Bali:
bali

Rezervacija letalskih kart za Bali je mogoča preko spodnjih povezav:
Zagreb (ZAG) – Denpasar (DPS) (Bali)- Zagreb (ZAG), že za 363 eur (ang. povezava Ebookers.com)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Zagreba vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 9 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA
Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Bali lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum za vstop v Indonezijo je potreben. Državljani Republike Slovenijo lahko vstopni vizum pridobijo ob prihodu v Republiko Indonezijo.  Potni list mora imeti veljavnost še najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v državo. Veljavnost vizuma urejenega ob vstopu v državo je 30 dni in znaša 25 USD (18 eur). Obvezno je tudi plačilo letališke takse na odhodnem letališču v Indoneziji, ki je odvisna od samega letališča in znaža nekje max do 10 eur na let/osebo (več o Airport Embarkation Tax na naslovu tukaj). Več podatkov o Indoneziji na MZZ.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • To je stara zadeva, ta akcija.

    Glede vizuma je zgoraj napisano res. VOA, oz. viza na vstopu v državo je 15 USD pri tranzitu, ali 35 U$D pri potovanju do 30 dni.
    Žal ni več 25$.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.