Izlet na dlani

IZJEMNO! Povratna letalska karta na Borneo (Kota Kinabalu) že od 371 eur!

Preživite prvomajske praznike kot raziskovalci eksotičnega otoka, ki si ga delijo Indonezija, Malezija in Brunej. Letalska družba Qatar vam ponuja ugidne cene letalskih kart iz Milana na malezijsko stran Bornea, že za 371 eur na osebo.
V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Qatar Airways.

Obdobje potovanja: april, maj 2015
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer letalskih povezav iz Benetk na Borneo:
borneo

Rezervacija letalskih kart v Kota Kinabalu je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):

Milano (MXP) – Kota Kinbalu (BKI) – Milano (MXP), že za 371 eur (ang. povezava vayama.ie)
Milano (MXP) – Kota Kinbalu (BKI) – Milano (MXP), že za 372 eur (ang. povezava vayama.ie)

Milano (MXP) – Kota Kinbalu (BKI) – Milano (MXP), že za 376 eur (ita. povezava expedia.it)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že za 14 v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA:
Najugodnejša prenočišča na Borneo lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com
VODNIK:
Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Borneo lahko naročite tukaj.
VIZUM:
Slovenskim državljanom vizum ni potreben do 90 dni.
NAJEM VOZIL: Izlet na dlani se je povezal z odličnim SLOVENSKIM ponudnikom najema vozil IzziRent. Preverite rent-a-car ponudbo po celem svetu z IzziRent. Primerjajte cene in pogoje največjih globalnih in lokalnih rent-a-car podjetij v več kot 160 državah in 30.000 lokacijah po celem svetu. Ugodne ponudbe najema vozil so na voljo v vseh pomembnejših svetovnih destinacijah kot npr. v Nemčiji, Veliki Britaniji, Irski, Franciji, Italiji, Španiji, Hrvaški, Cipru, Grčiji, Portugalski in ZDA. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.