Izlet na dlani

JIMI HENDRIX! Povratna letalska karta iz Benetk v Seattle že za 285 eur! (error fare)

Letalske družbe Air France/Alaska Airlines vam ponujajo ugodne letalske karte na zahodno obalo ZDA (Seattle) že za 285 eur na osebo. Rojstno mesto legendarnega glasbenika Jimija Hendrixa ponuja veliko priložnosti za raziskovanje, med drugim priporočamo obisk muzeja slavnega umetnikaV podano ceno letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalskih družb Air France/Alaska Airlines.

Obdobje potovanja: februar, marec 2016
Obdobje rezervacije: error fare

Primerov ugodne letalske povezave iz Benetk v Seattle (npr termin 24.2.-7.3.2016):
seat

Rezervacija letalskih kart iz Benetk v Seattle je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Benetke (VCE) – Seattle (SEA) – Benetke (VCE), že za 285 eur (nem. povezava skyscanner.de)

Ostali termini: 22.2.- 1.3., 22.2.-2.3.,22.2.- 7.3., 23.2.- 7.3., 23.2.-8.3., 29.2.- 7.3., 29.2.-9.3., 29.2.-10.3.,…..

Kaj pomeni error fare si preberite na povezavi tukajOmenjene ugodne povezave so na voljo že nekaj časa, vendar podatka o uspešnosti rezervacije nimamo.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČANajugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.comAirbnb (18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za ZDA lahko naročite tukaj.
VIZUM:Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.