Izlet na dlani

JORDANIJA! Povratna letalska karta z Dunaja v Amman že za 187 eur!

Kraljevina Jordanija je majhna dežela na križišču Bližnjega vzhoda. Dežela rožnate puščave, razgibanih visokih pisanih gora in zelenih dolin, oljčnih gozdov in belih golobic. Dežela miru, arabske pravljice in vsakodnevnih malih čudežev in prijaznih ljudi, starodavnih modrosti in tradicije, a vseeno moderna dežela napredka in velikih poslovnih možnosti. Vse to je Jordanija (vir: www.jordanija.si).

Letalska družba Aegean Airlines vam ponuja ugodne letalske karte z Dunaja v Jordanijo (Amman) in sicer že od 187 eur na osebo naprej. V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Aegean Airlines.

Obdobje potovanja: januar, februar, marec 2016
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primeri letalskih povezav v Amman:
jord

Rezervacija letalskih kart v Jordanijo je mogoča preko primera na spodnji povezavi (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Dunaj (VIE) – Amman (AMM) – Dunaj (VIE), že za 187 eur (angl. povezava skyscanner.ie)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet  lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v Jordanijo je potreben vizum.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.